Despre noi

SCURT ISTORIC

S.C. ALEEA RAICU S.R.L. a fost infiinţată în anul 1994, având sediul şi activitatea de bază in Municipiul Ploieşti, judeţul Prahova.

Bazându-se pe forţe proprii intelectuale, fizice şi financiare, firma a înregistrat un trend ascendent continuu în afaceri cooptând persoane tinere, energice, înalt pregătite profesional şi impreună desfăşurând o intensa activitate comercială şi de producţie.

În prezent, firma dispune de un parc auto adecvat, spaţii de depozitare proprii, lanţ de magazine în municipiul Ploieşti şi echipe de distribuţie care aprovizionează magazinele a mai mult de 600 societăţi cu profil de instalaţii din toata ţara.

Aliniindu-şi permanent activitatea la exigenţele pieţei si legislaţiei in domeniu, firma şi conducerea sa au dobândit credibilitate deplina pe piaţa de profil astfel încât marca S.C. ALEEA RAICU S.R.L. a devenit familiară tuturor utilizatorilor produselor de profil. La acest nivel de preocupare au fost brevetate la O.S.I.M. mărcile de produse RAY, BONA AQUA şi FIORE RUBINETTERIE, mărci binecunoscute, apreciate şi cu un raport calitate - preţ care face faţă cu brio concurenţei în domeniu.

În ultimii ani firma s-a preocupat să aduca pe piaţă produse noi cu care să completeze "arsenalul" care echipează o sală de baie modernă: baterii tip mono, accesorii baie, etajere de diverse dimensiuni şi forme , capace WC cu design şi colorit aparte, precum şi cabine duş, căzi cu hidromasaj şi saune de cele mai diverse tipuri.

Conducerea firmei, credincioasă devizei "CLIENTUL ESTE PE PRIMUL PLAN" se preocupa ca produsele puse la dispoziţie pieţei să aibă o prezentare căt mai atractivă.

Ca o consecinţă a celor menţionate mai anterior firma acordă garanţie în timp pentru toate produsele pe care la comercializează, facturile de vânzare fiind însoţite şi de documentele necesare cerute de legislaţia în vigoare.

În spiritul satisfacerii în cele mai bune condiţii a cerinţelor şi posibilităţilor financiare ale clienţilor noştri, S.C. ALEEA RAICU S.R.L. practica o multitudine de forme de plată, toate legale, dar manifestând o flexibilitate deosebita faţa de fiecare caz în parte de neplată la termen. În acest fel clienţii noştri manifestă o grijă deosebită în relaţiile cu firma noastră, mulţi dintre ei ajungând parteneri de top, fapt pentru care ţinem să le mulţumim şi pe aceasta cale.

Produsele de calitate, termenele de plată avantajoase precum şi seriozitatea cu care S.C. ALEEA RAICU S.R.L. îşi tratează partenerii crează sentimentul lucrului bine făcut în locul şi la timpul potrivite, netezind astfel ascensiunea către topul firmelor de profil.

Manifestând în permanenţă preţuire, încredere şi dând dovadă de deplină seriozitate faţă de clienţii noştri, conducerea firmei alături de tot presonalul salariat urează partenerilor de afaceri noi succese şi prosperitate, asigurându-i oricând de întregul nostru sprijin şi preţuire.